MENY SOMMAR 2019

Att börja med

Toast Skagen
på vårt vis med smörstekt kavring. Vi blandar räkor, majonnäs, dill, Västerbottenost & toppar med forellrom
Toast Skagen
hand peeled shrimps with mayo, dill, Swedish matured cheese and served on butter fried dark bread
139:-

Råbiff
smaksatt med Tabasco, Worchester sauce, Cognac, salt & peppar, rullad i sesamfrön. Serveras med brynt smör, ugnsbakad, honungsripplad rödbeta, dill & krasse
Steak Tartar
flavoured with Tabasco, Worchester sauce, Cognac and rolled i sesame seeds. Serverd with fried butter, red beet, dill and herbs
139:-

Tacos x 2
En med handskalade räkor, finhackad paprika och charlottenlök, chili, vitlök och koriander på en avokadokräm
Den andra med friterad fisk, sallad och remouladsås
First one is served with hand peeled shrimps, bell pepper, shallot, chili, garlic, olive oil and koriander on a cream made from avocados
Second is stuffed with deep fried fish, salad and remoulad sauce
139:-

Cheddar & mozzarellagratinerat vitlöksbröd
Cheddar & mozzarella gratinated Garlic bread
89:-


Att fortsätta med

Coeur de Filet Provencale
bästa biten oxfilé som grillas och läggs på en bädd av råstekt nypotatis. Massor med vitlökssmör och kryddor från Provencale på toppen gör denna klassiska rätt rättvisa
Coeur de Filet Provencale
a classic meal made from Beef tenderloin, fried potatoes, garlic butter and herbs from Provence
335:-

Veganskt grillspett
med Crazy Chefs soyabitar, Karl johan svamp, stekt svartris med broccoli och sesamfrön, ugnsbakade morötter, kall örtsås
Vegan skewer
with soya bites, Karl Johan mushroom, fried black rice with broccoli and sesame seed, carrots and a cold sauce from herbs
249:-

Entrecote
med parmesanslungad nypotatis, vispat paprikasmör, mixsallad
Ribeye
with fresh potatoes in a Parmesan cheese and garlic cream. Whipped bell pepper butter and a mix salad
305:-

Regnbågsfilé
med champagnesås, dillslungad nypotatis, sommarprimörer toppas med forellrom och grillad citron
Rainbow trout
with Champagne sauce, potatoes, season vegetabels, trout roe and lemon
269:-

Torskrygg smörstek
med picklade gröna äpplen, blå potatis,
brynt pepparrotssmör, sommarprimörer
Cod loin
butter fried, with pickeld green apple, blue potatoes, horseradish butter and season vegetables
299:-

Oxfilé pasta
Cognacflamberad & tryffeldoftande pasta i krämig chili och vitlökssås
Pasta
made from beef tenderloin, Cognac and truffles flavours, with chili and garlic in a creamy sauce
225:-

Kalvburgare
potatisbröd, sallad, dressing, picklad gurka, stekt lök,
ost, pommes, dip
Veal burger
potatoe bun, salad, dressing, pickled cucumber, fried onion, cheese, french fries and dip
199:-

Våra heta blåmusslor
serveras traditionsenligt med chili, vitlök och grillat bröd
Lägg till Roquefortost för en extra smakupplevelse!
Our specialty, mussles
served in a chili and garlic creamy sauce with grilled bread
For extra flavour, You can add Roquefort cheese
1 kg vanliga 225:-
1 kg Roquefort 245:-

Finsh line

Panacottapaj
med passionsfrukt och hallon
Panacotta pie
with passion fruit and raspberry
89:-

Banana-sviss
en combo av banana split och marängsviss
Banana-sviss
a mix of banana split and meringues
89:-

Hemlagad Äppelkaka
med vaniljglass
Home baked Apple cake
with vanilla ice cream
89:-

Tryfflar från Skånskan
Chocolate truffles
from our local bakery
25:-/st

Kid´s Corner

Pannkakor med glass & sylt
Swedish panncakes with ice cream and jam

Kycklingnuggets med pommes & dip
Chicken nuggets with fries and dip

Pasta Bolognese
Pasta with meat sauce

Hamburgare med pommes
Beställ tillbehör (ingår)
Sallad, ost, dressing, lök
Burger with fries
Order extras (included in price)
Salad, cheese, dressing, onion

99:-/styck

Glass med chokladsås
Ice cream with chocolate sauce
39:-